Velkommen til bloggs!

Vi overtok Store norske leksikon 1.april i år og har brukt de siste fjorten dagene på å bli kjent med leksikonet og hverandre. Vi flyttet inn i et nesten tomt kontor i Drammensveien 78 og brukte de første dagene på å flytte pulter, kjøpe kulepenner og legge planer. Nå er vi nesten oppe og går som redaksjon, selv om de to siste redaksjonsmeldemmene begynner i jobb i juli.

Hvorfor trenger et leksikon en blogg?

Vel, vi trenger et metaleksikon, og vi trenger et sted du kan krangle med oss og komme med forslag til oss. Vi har overtatt en diger nettside full av innhold, programvare som kommer med interessante feilmeldinger når vi forsøker å gjøre noe litt mer komplisert enn å skrive tekst og en samling svært aktive brukere. Her kommer vil til å dokumentere og diskutere oppdagelsesturen vår inn i Store norske leksikon. Velkommen skal du være!

3 svar til “Velkommen til bloggs!”

  1. Her synes jeg faktisk SNL/NNL har skapt seg et lite fortrinn i forhold til Wikipedia. Det er ikke akkurat revolusjonerende at dere lager en blogg, men det bringer dere i kontakt med leserne. Som en som skriver litt på Wikipedia (ok, jeg har vært med en stund), har jeg savnet litt et forum der Wikipedias lesere kan gi tilbakemelding på ting som har med dét leksikonet å gjøre. Wikipedia har jo Tinget og Torget (bokmålsversjonen) og Samfunnshuset (nynorskversjonen), men jeg tror terskelen er (for) høy for mange lesere for å komme med tilbakemeldinger der. Jeg tror en blogg som denne har større mulighet til å nå leserne dere har.

    Lykke til med bloggen og med SNL/NNL framover.

Stengt for kommentarar.